Share this content on Facebook!
21 Dec 2016
Någon ivrig cyklist kommer att säga att förr eller senare kommer ni att hamna behöver ett cykelställ för att transportera din cykel. Die-hard purister skulle säga att du inte behöver ett cykelställ eftersom du kan cykla överallt du behöver gå, men verkligheten talar om att en stor cykelställ skulle komma till hands.

Den goda nyheten är att det finns nästan ett oändligt antal cykelställ finns på Falco Street Furniture och du har ingen brist på val som passar både din bil och din cykel. Den dåliga nyheten är att det finns många fördelar och nackdelar med cykelställ och cykelbågar och om du inte är försiktig kan du hamna köper en cykel rack som inte fungerar bra för dina behov. Det är där vi kommer in, har vi några användbara tips för dig att tänka på när man köper ett rack.

Några av dessa gemensamma frågor en måste vara uppmärksamma på är:

1. Vilken typ av fordon du montera detta på? En bil, lastbil eller SUV eftersom de har rack utformade för att passa alla tre individuellt eller så kan du hitta universella modeller som skulle kunna passa någon av de tre. Vi rekommenderar att du hålla sig borta från de universella stil ställningar eftersom de ofta har brister.

2. Bakre Cargo åtkomst - Behöver du få tillgång till den bakre delen av bilen? Om en bil trunk sedan eller om en SUV bakre bagageutrymmet. Vissa ställningar tillåter ordentlig utan någon cyklar på dem medan andra är utformade för att tillåta åtkomst även med cyklarna monterade på stativet. Valet är ditt, men mer bekvämt då vanligtvis dyrare.

3. Takräcken - Har du en bil som skulle kunna montera en cykel på ett tak rack? Om så är fallet anser där du kör ofta är det spel? Kan du lyfta din cykel upp över huvudet på taket av bilen? Vissa cyklar är lätta och några cyklar är tunga, innan du köper ett tak stil rack se till att du har muskler att få det gjort.

4. Installation - Vissa ställningar är utformade för att montera på fordonet halvpermanent, medan andra måste tas bort varje gång du använder den. Så, besluta klokt, vad som kan fungera för dig.

5. Säkerhet - Varje cykel rack är mottagliga för stöld så se till att du är medveten om dina behov där och köpa en lämplig säkerhetsanordning för att skydda din cykelställ.

Dessa är bara några av de överväganden som du behöver ta hänsyn till innan du väljer någon cykelhållare. Det finns mer, men detta kommer att komma igång och få dig att tänka på rätt saker. Inte bara köpa någon cykelställ som kommer tillsammans att det kanske inte passar dina behov och sedan du antingen fast med det eller om du förlorat dina pengar.

En av de mest populära ställningar mönster är endast tillgängliga är Falco Street Möbler portfölj för att ge dig exakt vad du vill ha cykelställ tva vaningar.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: